آخرین مطالب

همه چیز درباره رنگ پلاستیک

همه چیز درباره رنگ پلاستیک

از آنجایی که انسان ها زیبا آفریده شده اند، کشش زیادی به زیبایی دارند. آن ها دوست دارند که محیطی زیبا در اطراف خود داشته باشند. آیا می دانید که بخشی از این زیبایی را می توان با استفاده از رنگ های ساختمانی بیافرینیم؟

مطالعات نشان می دهد که در رنگدانه ها، ویژگی هایی وجود دارد که بر روحیه ی انسان ها تاثیر بسزایی دارد. رنگ ها می توانند جلوه هایی زیبا و متفاوت بیافرینند. به عنوان مثال، استفاده از رنگ نمای ساختمان می تواند بر زیبایی شهر بیافزاید و کارایی شهر را دگرگون سازد. کارایی رنگ در محل کار، می تواند روحیه و انگیزه ی کارکنان را دوچندان کند و تاثیر مستقیمی بر افزایش درآمد شرکت ها داشته باشد. و در نهایت رنگ ها می توانند جذابیتی متفاوت و منحصر به فرد برای کودکان به ارمغان آورند.

از زمان های قدیم، انسان ها از نقاشی ساختمان برای زیبایی، حفاظت، تنوع و همچنین ارزش ساختمان ها استفاده می کردند.

با این حال، رنگ ها علاوه بر بهبود ظاهر ساختمان، کاربردهای بیشتری دارند. دانستن ویژگی های عملکرد هر نوع رنگ برای انتخاب بهترین محصول به منظور استفاده در هر بخشی حائز اهمیت است.

در این مقاله سعی داریم در مورد نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک صحبت کنیم. به مواردی همچون: انواع رنگ پلاستیک ساختمان، بهترین رنگ پلاستیک ساختمان، فرمول رنگ پلاستیک ساختمان، خرید رنگ پلاستیک، قیمت رنگ پلاستیک و در نهایت در مورد مزایا و معایب این رنگ آمیزی قدیمی و پرطرفدار به بحث بپردازیم.

رنگ پلاستیک ساختمان چیست؟

رنگ امولسیونی که حاوی نسبت بالاتری از پلاستیک است، معمولاً به عنوان رنگ پلاستیک شناخته می شود. این بر اساس مقدار اکریلیک موجود در ترکیب رنگ است که تمایل دارد جلوه ماتِ صافی به دیوارها بدهد.

اگر در رنگ پلاستیکی درصد پلاستیک بیشتری به کار برده شود، مقدار صافی و لطافت بیشتری را پس از رنگ آمیزی دیوار، روی آن مشاهده خواهید کرد.

علاوه بر این، زمان رنگ آمیزی دیوار اگر گرد و غبار روی رنگ پلاستیکی بنشیند، می توانید با استفاده از فشار آب به راحتی از گرد و غبار و خاک، دیوارها را پاک گردانید. و همچنین می توان رنگ های پلاستیکی روی دیوارها را به راحتی با پارچه های نخی معمولی و مرطوب پاک کنیم و سالیان طولانی آن را صاف و نو نگه داریم.

ویژگی های رنگ پلاستیک ساختمان

1- پاک شوندگی راحت

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، روشی است که می توان بعد از رنگ آمیزی به راحتی آن را تمیز کرد و جلوه ایی غنی و مجلل به فضای موجود و به دیوارها بخشید. همچنین با استفاده از یک پارچه ی نم دار و مرطوب می توان دیوارها را از هر گونه گرد و غبار بزداییم و سال های طولانی بدون هیچ گونه عیب و نقصی از زیبایی رنگ پلاستیک ساختمان روی دیوار خود لذت ببریم.

2- مقرون به صرفه بودن

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، یکی از دم دست ترین انواع رنگ آمیزی های ساختمان است و در هر مکانی می توان رنگ مورد نظر را یافت. انواع مارک های رنگ پلاستیک ساختمان را می توان از فروشگاه های رنگ ساختمانی تهیه کرد.

هر فردی می تواند با توجه به بودجه ی مالی خود از بین رنگ های فراوان موجود در بازار، با توجه به قیمت نقاشی ساختمان انتخاب خود را انجام دهد و سپس با استفاده از آن رنگ، جان تازه ایی به فضای اطراف خویش ببخشند.

3- دوام بالا

رنگ پلاستیک ساختمان، عموما از لاتکس خالص و رنگدانه های ریز و مات تشکیل می شود. این ویژگی رنگ پلاستیک ساختمان باعث می شود سطح دیوار، سفت و در نتیجه دوام بالایی داشته باشد. علاوه بر این، به دلیل مقدار پلاستیک زیاد استفاده شده در رنگ، هرگونه تماس آب با رنگ بر بافت آن تأثیر نمی گذارد.

مزایای رنگ پلاستیک ساختمان

  • رنگ پلاستیک ساختمان درصد سمی بودن و بی بو بودن پایین تری دارد.
  • آن ها همیشه به رنگ ها کمک کرده اند تا به آسانی کار کنند و اجرا شوند.
  • رنگ پلاستیکی بهترین انتخاب برای توالت و سقف ساختمان است.
  • رنگ پلاستیک ساختمان را می توان روی سطوح چوبی، شیشه ای، بتنی و فلزی استفاده کرد.
  • نتیجه رنگ پلاستیک بسیار هموارتر و صاف تر از رنگ های ذیگر است.
  • رنگ پلاستیکی روشن اتاق تاریک را در جایی که نور خورشید حداقل است روشن تر می کند.
  • تمیز کردن لکه ها و گرد و غبار با استفاده از یک پارچه پنبه ای مرطوب را امکان پذیر می سازد.
  • رنگ پلاستیک ساختمان حتی زمانی که کاملاً در معرض آفتاب باشد ترک نمی خورد.

 

معایب رنگ پلاستیک ساختمان

  • در مقایسه با رنگ روغن پایه سخت تر تمیز می شود.
  • رنگ پلاستیک به آرامی در فضای مرطوب خشک می شود.
  • طول عمر پایین تری نسبت به رنگ روغن دارد.

انواع رنگ پلاستیک ساختمان

   1. امولسیون رده اقتصادی رنگ پلاستیک ساختمان

امولسیون تراکتور (رنگ های آسیایی): رنگ امولسیون تراکتور به طور کلی برای رنگ آمیزی دیوارهای داخلی ترجیح داده می شود. این نوع رنگ، تفاوت زیادی در زمینه پوشش دهی در مقایسه با دیستپرها دارد. در حال حاضر، امولسیون تراکتور در بیش از 1200 تنالیته موجود است.

امولسیون داخلی (دولوکس):  یک رنگ پلاستیکی است که دارای خواص ضد گچ است و از این رو از گچ شدن رنگ جلوگیری می کند. Interior Promise با فناوری ویژه chroma-brite همراه است که به ارائه رنگ های روشن و در نتیجه ایجاد یک محیط مثبت در خانه کمک می کند.

  2. امولسیون رده ممتاز رنگ پلاستیک ساختمان

Apcolite Premium Emulsion (رنگ های آسیایی): Apcolite Premium Emulsion رکوردها را شکسته است تا چندین دهه در این زمینه بماند. این محصول دارای فیلم محافظ رنگ مداوم و محافظ لکه است که به مشتریان پس از استفاده ، خواب بدون استرس می دهد.

 

SuperCover Premium Emulsion (Dulux): SuperCover به دلیل تمایل به ایجاد یک سطح مات صاف به طور گسترده ای شناخته شده است. این هزینه به منظور استفاده از رنگ پلاستیک ساختمان، معقول است و بنابراین برای افرادی که تمایل به رنگ آمیزی مات بر روی دیوارهای خود دارند، می توانند به راحتی گزینه SuperCover را انتخاب کند.

 

3. امولسیون رده لوکس رنگ پلاستیک ساختمان

امولسیون لوکس رویال (رنگ های آسیایی): تا به امروز، رویال تنها امولسیون رنگ در هند است که دارای محافظ سطح تفلون است که باعث می شود به راحتی قابل شستشو و با دوام باشد. رویال یک رنگ غیر سمی، بدون سرب، VOC کم و بی بو است که می تواند از دیوارها در برابر لکه های سخت و باکتری های مضر محافظت کند.

 

Velvet Touch Pearl Glow (Dulux): رنگ دسته مخملی، رنگ نهایی موجود در بازار امروز است که مجموعه ای از جلوه های ویژه را به دیوارهای داخلی می بخشد. اگرچه گران تر از سایر رنگ های موجود در بازار است، اما ارزش خود را دارد. رنگ مخملی هنگامی که روی دیوارها اعمال می شود، آنقدر متفاوت می درخشد که هرکسی می تواند تشخیص دهد که دیوارهای نقاشی شده چقدر خیره کننده و جذاب هستند.

منبع: homeglazer

مطالب مشابه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش